domov

kontakt

struktura strani

iskanje po strani

Poletna kolekcija oblačil ASK Triglav

pixel

Z veseljem vam predstavljamo poletno kolekcijo oblačil ASK Triglav. Kolekcijo smo zasnovali na osnovi hitro dobavljivih in preverjenih kosov oblačil, za jesen pa pripravljamo še nekaj dodatnih stvari (predvsem bunde, hlače, windstoperje in hoodije v modnih barvah, pa še kakšno presenečenje), Z artikli iz kolekcije bodo naši otroci izgledali enotno.


Kolekcijo si lahko ogledate tule »

Ker je bilo kar nekaj zanimanja za enotna oblačila do odhoda v Premanturo je rok za oddajo naročil nedelja 26.05.2013 na pisarna@asktriglav.si. Vsa naročila oddana do tega datuma bodo dobavljena do 10.6.2013. Naknadno oddana naročila bomo dobavljali enkrat mesečno in sicer 15. v mesecu za naročila oddana do zadnjega dne predhodnega meseca.

Prosim vas, da vaša naročila oddate na priloženem obrazcu. Vsa oblačila bo možno tudi videti (bodo sicer brez tiska), za trenerke in hoodije pa boste lahko tudi pomerili velikosti.
Pomerjanje in ogled oblačil bo možen v sredo 22.5.2013 od 17.30 do 20.00 ure klubski pisarni. Za pomerjanja izven tega časa se obrnite na Mojco, njen mail je mojca.prelovsek@asktriglav.si

Tule je naročilnica »
 

pixel
pixel
pixel
pixel

Anketa

Kaj je pri nakupu klubskega smučarskega kompleta najpomembnejše? [197]
vizuelni izgled
kvaliteta materiala in izdelave
cena
točen rok dobave
pixel