domov

kontakt

struktura strani

iskanje po strani

Alpska šola

pixel

 

Namen alpske šole je spodbuditi predšolske in šolske otroke k razvijanju splošnih motoričnih sposobnosti skozi raznolike elementarne igre in vadbe, ki se izvajajo skozi vse šolsko leto v naravi in v telovadnicah. Cilj teh vadb je postopni napredek v koordinaciji, ravnotežju, vzdržljivosti, gibljivosti, hitrosti skozi čimbolj zabavne vadbe. S tem namenom si otroci pridobivajo vso potrebno kondicijo za učenje smučanja, ki je od sredine decembra pa do konca marca organizirano v okviru smučarskega kluba ASK Triglav Kranj.

 

SMUČARSKI TEČAJI
BOŽIČNI IN ZIMSKI TEČAJ ASK TRIGLAV KRANJ

ASK TRIGLAV KRANJ je v zimski sezoni organiziral 2 smučarska tečaja in sicer med božičnimi počitnicami 4 dni, ter med zimskimi počitnicami 5dni na Krvavcu. V oba tečaja je bilo vključenih 45 otrok iz Kranja in okolice. Otroke je vsak dan pobiral avtobus na določenih destinacijah v Kranju in okolici. Otroci so bili razdeljeni po skupinah glede na svoja znanja, v skupinah je bilo od 5 do 8 otrok, ki so delali pod okriljem svojega učitelja smučanja.
Snežne razmere so bile na obeh tečajih prvovrstne; obilo snega, sončno vreme, temperatura ravno pravšnja. V takih razmerah je še večji užitek za otroke, da lahko svoja smučarska znanja izpopolnjujejo na odlično pripravljenem terenu in s tem je bil zadovoljstvo otrok še večje. Skupine do delale na tehniki smučanja,prostem smučanju, najboljše skupine pa so svoje spretnosti dokazovali še na težjih ne prepariranih terenih. Tečajniki so imeli med tečajem toplo malico ter čaj.


Zadnji dan tečaja smo organizirali tekmovanje med vratci in vsak od tečajnikov je dobil medaljo ter diplomo. Najboljši so dobili še praktične nagrade.
 

VESELIMO SE VAŠEGA SODELOVANJA ŽE V NASLEDNJI SEZONI
ASK TRIGLAV KRANJ

 

 

Prijavnica

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.

Ime in priimek: *
Naslov: *
Starost: *
E-pošta: *
Program: *
What is BotDetect ASP Classic CAPTCHA?
Reload the CAPTCHA code
pixel
pixel
pixel
pixel

Sponzorji

 

Povezave

 

E-novice

 Tesma sport
  
Krvavec ski resort 
  
Zavarovalnica triglav 
  

 

 

  
 
  
  

 

 

 

Partnerji

 

 
 
Video predstavitev
 

Pomembno je vedeti

 

Najem kombija:

 

 

 

 

 

  

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.

 

pixel

pixel

pixel

pixel

pixel

 

 

Anketa

Kaj je pri nakupu klubskega smučarskega kompleta najpomembnejše? [209]
vizuelni izgled
kvaliteta materiala in izdelave
cena
točen rok dobave
pixel