domov

kontakt

struktura strani

iskanje po strani

Frestyle skupina

pixel

Program:
V alpskem smučarskem klubu Triglav Kranj vam v prihajajoči zimi 2010/2011 ponujamo novost; UČENJE SMUČANJA PROSTEGA SLOGA.


Snežni parki (slopestyle), smučanje po neurejenih smučarskih terenih (freeride), smučarski kros (ski cross), snežni žleb (halfpipe) so v zadnjem času vse bolj atraktivne in vabljive discipline, predvsem med mladimi dobrimi smučarji, ki se raje kot na smučišču preizkušajo v ta namen narejenih smučarskih parkih. Da pa je porast mladih privržencev vse večje pa potrjuje dejstvo, da ima že skoraj vsako malo večje smučišče svoj park in da so vsa tekmovanja vse bolj sponzorsko in medijsko osveščena predvsem po zaslugi mednarodnih tekmovanj kot je X- games in vključevanje tega športa na olimpijske igre.

 

Freestyle alpska šola je namenjena otrokom z že predhodnim smučarskim znanjem starimi od 9 – 15 let, ki si želijo nadgraditi smučarsko znanje na bolj atraktiven, zabaven način z več adrenalina v izvajanju raznih skokov, figur, ekstremnega smučanja, smučanja po grbinah in tekmovanj med seboj na ski kros progi.


Šola se bo pretežno izvajala na Krvavcu, ostalo pa na drugih slovenskih smučiščih, ki imajo več raznovrstnih pogojev in parkov za učenje smučanja prostega sloga.

 

Termini:
Začeli bomo takoj ko zapade prvi sneg računamo na prvo polovico decembra 2010, z zimskim druženjem pa bomo zaključili v drugi polovici aprila 2011, skupaj bomo smučali tudi med šolskimi počitnicami.


Kraj vadbe: Krvavec in ostala slovenska smučišča (po dogovoru, glede na snežne parke).


Prevoz: Zbor na Stadionu v Kranju


Cena: 725 Eur, možno plačilo v 5 obrokih po 145 Eur + letna klubska članarina 10 Eur
V ceno je všteta vadba pod budnim očesom fresstyle učiteljev ASK Triglav, prevozi do Krvavca.
Udeležencem te skupine bo omogočen nakup Slovenske smučarske vozovnice (SSV), ki velja za vsa slovenska smučišča. Cena te vozovnice bo znana naknadno.


Popusti: 20% vsak drugi, tretji,....otrok iz iste družine.


Malica: Možno je doplačilo za toplo malico 3 EUR/dan, kadar bo trening na Krvavcu V terminu treningov na Krvavcu bodo imeli vsi udeleženci malico v klubski koči ASK Triglav, kjer bodo dobili brezplačen topel čaj.


Popusti za opremo: Vsem članom skupine nudimo tudi posebne klubske ugodnosti pri nakup opreme, kar si poglejte pod rubriko ugodnosti.


Dodatne informacije: na pisarna@asktriglav.si, kontaktna oseba: Igor Gorjanc - 041 669 542


Program bo izveden le ob minimalnem številu 10 prijavljenih otrok.

pixel
pixel
pixel
pixel

Sponzorji

 

Povezave

 

E-novice

 Tesma sport
  
Krvavec ski resort 
  
Zavarovalnica triglav 
  

 

 

  
 
  
  

 

 

 

Partnerji

 

 
 
Video predstavitev
 

Pomembno je vedeti

 

Najem kombija:

 

 

 

 

 

  

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.

 

pixel

pixel

pixel

pixel

pixel

 

 

Anketa

Kaj je pri nakupu klubskega smučarskega kompleta najpomembnejše? [209]
vizuelni izgled
kvaliteta materiala in izdelave
cena
točen rok dobave
pixel