domov

kontakt

struktura strani

iskanje po strani

Tekmovalno smučanje

pixel

Vas navdušujejo junaki kot so Mitja Valenčič, Andrej Jerman, Andrej Šporn, Tina Maze, … Lindsey Vonn, Carlo Janka, Beny Raich, … če je vaš odgovor pritrdilen je čas, da se na pot njihovih dogodivščin podate tudi vi.
Prvi korak naredite z vpisom v alpsko šolo ASK Triglav, in svojo tekmovalno pot nadaljujete preko cicibanskih skupin, vse do mladincev in članov. Naši trenerji vam bodo pomagali vse od prvih zavojev pa do nastopanja v Slovenski reprezentanci.
Na začetku se tekmovanja začnejo na Pokalu Krvavca – Debitel, nadaljujejo v regijskih in državnih tekmovanjih, najbolj vztrajni pa se boste pomerili v tekmah svetovnega pokala.
V ASK Triglav smo vzgojili mnoge vrhunske tekmovalce. V petdesetih in šestdesetih letih so pomembno vlogo imeli na domačih in tujih tekmovanjih Slava Zupančič, Majda Ankele, Janez Šumi, Tomaž Jamnik. V osemdesetih in devetdesetih sta bila najboljša Mojca Dežman in Gregor Grilc. Tudi danes imamo državne reprezentante, Mitjo Valenčiča, Aljo Šubic, Miha Hrobata in Nika Sterleta.
V pretekli sezoni je klub osvojil naziv zmagovalnega kluba v Sloveniji v otroških kategorijah. Na neuradnem svetovnem prvenstvu za otroške kategorije do 15 let (pokal Pinocchio v Italiji) sta zmagovala Miha Hrobat in Nik Sterle.

 

V veliko zadovoljstvo nam je tudi občutek, da smo vsem našim članom-tekmovalcem, razkrili skrivnosti alpskega smučanja, jih usmerili v športno in zdravo življenje, ter pomagali pri razvoju v celovite osebnosti tudi po končani tekmovalni poti.


Vsem članom skupin nudimo tudi posebne klubske ugodnosti pri nakupu opreme, kar si poglejte pod rubriko ugodnosti.
 

pixel
pixel
pixel
pixel

Sponzorji

 

Povezave

 

E-novice

 Tesma sport
  
Krvavec ski resort 
  
Zavarovalnica triglav 
  

 

 

  
 
  
  

 

 

 

Partnerji

 

 
 
Video predstavitev
 

Pomembno je vedeti

 

Najem kombija:

 

 

 

 

 

  

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.

 

pixel

pixel

pixel

pixel

pixel

 

 

Anketa

Kaj je pri nakupu klubskega smučarskega kompleta najpomembnejše? [209]
vizuelni izgled
kvaliteta materiala in izdelave
cena
točen rok dobave
pixel