domov

kontakt

struktura strani

iskanje po strani

Tekmovalno smučanje

pixel

Vas navdušujejo junaki kot so Mitja Valenčič, Andrej Jerman, Andrej Šporn, Tina Maze, … Lindsey Vonn, Carlo Janka, Beny Raich, … če je vaš odgovor pritrdilen je čas, da se na pot njihovih dogodivščin podate tudi vi.
Prvi korak naredite z vpisom v alpsko šolo ASK Triglav, in svojo tekmovalno pot nadaljujete preko cicibanskih skupin, vse do mladincev in članov. Naši trenerji vam bodo pomagali vse od prvih zavojev pa do nastopanja v Slovenski reprezentanci.
Na začetku se tekmovanja začnejo na Pokalu Krvavca – Debitel, nadaljujejo v regijskih in državnih tekmovanjih, najbolj vztrajni pa se boste pomerili v tekmah svetovnega pokala.
V ASK Triglav smo vzgojili mnoge vrhunske tekmovalce. V petdesetih in šestdesetih letih so pomembno vlogo imeli na domačih in tujih tekmovanjih Slava Zupančič, Majda Ankele, Janez Šumi, Tomaž Jamnik. V osemdesetih in devetdesetih sta bila najboljša Mojca Dežman in Gregor Grilc. Tudi danes imamo državne reprezentante, Mitjo Valenčiča, Aljo Šubic, Miha Hrobata in Nika Sterleta.
V pretekli sezoni je klub osvojil naziv zmagovalnega kluba v Sloveniji v otroških kategorijah. Na neuradnem svetovnem prvenstvu za otroške kategorije do 15 let (pokal Pinocchio v Italiji) sta zmagovala Miha Hrobat in Nik Sterle.

 

V veliko zadovoljstvo nam je tudi občutek, da smo vsem našim članom-tekmovalcem, razkrili skrivnosti alpskega smučanja, jih usmerili v športno in zdravo življenje, ter pomagali pri razvoju v celovite osebnosti tudi po končani tekmovalni poti.


Vsem članom skupin nudimo tudi posebne klubske ugodnosti pri nakupu opreme, kar si poglejte pod rubriko ugodnosti.
 

pixel
pixel
pixel
pixel

Anketa

Kaj je pri nakupu klubskega smučarskega kompleta najpomembnejše? [203]
vizuelni izgled
kvaliteta materiala in izdelave
cena
točen rok dobave
pixel