domov

kontakt

struktura strani

iskanje po strani

ASK Triglav

pixel

V klubu se trudimo, da poleg staršev in šole preko športne dejavnosti, skrbimo za vzgojo otrok v celovite, samostojne osebnosti, z organizacijskimi in delovnimi navadami. Poleg tega je zelo pomemben cilj, da otroke učimo zdravega in športnega načina življenja (kar je v današnjem času, še posebej zahtevna naloga vseh nas), trenerji, pa jim s svojim delom in načinom življenja nudijo vzgled.

 

Alpske šole otroke preko igre nauči prvih zavojev na snegu, ter jih motivira za vadbo alpskega smučanja. Dobro se zavedamo, da raznovrsten, igriv in zanimiv trening navdušuje otroke in jih pritegne j sodelovanju, s čimer otrok dobi možnost preverjanja samega sebe in postavljanja v pravo pozicijo v družbi, hkrati pa je to seveda  koristno za razvoj psihofizičnih lastnosti otrok.

Alpska šola ne predstavlja samo učenje smučanja ampak vadbo različnih športov tekom celega leta s čimer se spodbuja celosten razvoj otroka. Vadba poteka pozimi na smučišču in v telovadnicah, v spomladanskem in jesenskem času pa poteka vadba kondicije na stadionu in v naravi (izleti v hribe, kolesarski izleti, rolanje,..)
Alpska šola je namenjena vsem otrokom od 4 do 9 leta starosti. Za otroke in mladostnike od 9 do 15 leta pa smo pripravili program  Alpska šola +.

Za dodatne informacije pišite na e-mail info@asktriglav.si.

pixel
pixel
pixel
pixel

Sponzorji

 

Povezave

 

E-novice

 Tesma sport
  
Krvavec ski resort 
  
Zavarovalnica triglav 
  

 

 

  
 
  
  

 

 

 

Partnerji

 

 
 
Video predstavitev
 

Pomembno je vedeti

 

Najem kombija:

 

 

 

 

 

  

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.

 

pixel

pixel

pixel

pixel

pixel

 

 

Anketa

Kaj je pri nakupu klubskega smučarskega kompleta najpomembnejše? [209]
vizuelni izgled
kvaliteta materiala in izdelave
cena
točen rok dobave
pixel