domov

kontakt

struktura strani

iskanje po strani

pixel

marec, 2021
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
pixel

16. april, 2013
pixel
VN ASK Triglav več kot uspela

V soboto smo v pravem lepen spomladanskem in pretežno sončnem dnevu izvedli VN ASK TRIGLAV 2013. Posebej me veseli, da smo na tekmi in Roštiljadi izgledali kot klub, zbralo se nas je več kot 120, kar je lepa številka. Mislim. da smo se imeli vsi lepo in bi bilo takšno srečanje vredno ponoviti tudi naslednje leto.

Navkljub nekoliko mehki progi si pohvale zaslužijo prav vsi tekmovalci, še posebej pa člani alpske šole, ki so se najbrž prvič na smučarski poti pomerili na progi 17, ki je precej znana starejšim vrstbikom. Čestitke tudi vsem staršem, ki ste pogumno tekmovali in navljub izjemno dobrim časom v ponedeljek lahko vsi celi in zdravi odšli na delo.

Pred roštiljado me je malo skrbelo, kako se bo Zdravko spopadel z čevapčiči in drugimi roštiljskimi dobrotami. Glede na zadovoljne obraze in prazne krožnike mislim, da mu je uspelo in si zasluži vse pohvale.

Posebej bi se zahvalil izvrstni ekipi, ki je pripravila progo: Jože Blažič, Matjaž Peneš, Miha Merše, Janja Kunstelj, Jernej Naglič, Andrej Ciglič. Mojci Prelovšek, za deljenje kuponov in štartnih številk, Matjažu Goltesu, ki je odmeril celo tekmo in se odpovedal zajetnemu honorarju za čevapčiče in pivo, Romanu Mešku za izpeljano podelitev, ter Urbanu Stojanoviču za pripravljene grafične predloge razpisov in vabil.

Glede na osvojene medalje je prvo mesto v kategoriji klubov dosegel ASK Triglav, ostale rezultate pa si poglejte tukaj:

 

pixel
pixel
pixel
pixel

Sponzorji

 

Povezave

 

E-novice

 Tesma sport
  
Krvavec ski resort 
  
Zavarovalnica triglav 
  

 

 

  
 
  
  

 

 

 

Partnerji

 

 
 
Video predstavitev
 

Pomembno je vedeti

 

Najem kombija:

 

 

 

 

 

  

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.

 

pixel

pixel

pixel

pixel

pixel

 

 

Anketa

Kaj je pri nakupu klubskega smučarskega kompleta najpomembnejše? [206]
vizuelni izgled
kvaliteta materiala in izdelave
cena
točen rok dobave
pixel