domov

kontakt

struktura strani

iskanje po strani

pixel

marec, 2021
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
pixel

23. januar, 2012
pixel
Dvodnevni trening na domačem Krvavcu

Že v začetku januarja smo šli mi iz skupine cicibanov ASK Triglav Kranj na dvodnevni trening na domači Krvavec. Proti jutru smo se odpravili na Krvavec, kjer smo imeli dopoldanski trening. Imeli smo progo na žetončku. Prva vožnja je bila tako rečeno trening-tekma, ker smo merili čas vsakega in so bili poleg nas še drugi klubi.


Preostanek dopoldanskega treninga smo bili na progi, vendar nismo merili časa. Po treningu smo šli uživati božji dar, ki mu eni pravijo le kosilo. Jedli smo špagete z bolonese omako, solato ter pili čaj. Po končanem kosilu smo odšli na popoldanski trening, ki je bil bolj zabaven kot dopoldanski. Bili smo na UPS smučah.


Vsak je imel le eno UPS smučko, ker jih je trener imel le pet parov. Moram reči, da je bilo kar zabavno, vendar je zaradi našega vrivanja žičničarjem do konca prekipelo zato smo za konec treninga imeli navadne smuče, na katerih smo delali vaje. Najbolj mi je bila všeč zadnja vaja pri kateri sva se z Lukom prijela za roke in se vrteli kakor vrtavke. Po končanem popoldanskem treningu smo odšli v našo klubsko kočo. Šele ko smo tja prišli, smo ugotovili, da so našima prijateljema ukradla nahrbtnik. Joj, kako nas je zaskrbelo. Naša prijateljica, ki se ji je to pripetilo, je imela v nahrbtniku še telefon, zato je bila pri njej večja kriza kakor pri našem prijatelju. Kar skrbelo ju je, vandar smo jima pomagali, da nista bila v takšni krizi. Približno ob pol sedmih je bila večerja. Bil je šmoren z sladkorjem, solata in kakor po navadi čaj. Po večerji smo imeli učnih petnajst minut, kjer smo se spomnili na šolo in se v s ciljem dobrih ocen učili, delali nalogo in pisali. Ko smo končali, smo šli vsi v sobo, kajti trenerja sta nam povedala, da bo na vrsti presenečenje. Kar dolgo smo čakali, ko sta nas trenerja poklicala v jedilnico, kjer naj bi nas čakaklo presenečenje. In res, že isto sekundo, ko smo vstopili v jedilnico, smo spoznali, da je bilo presenečenje vroča čokolada s sladkornimi pencami. Z vsem užitkom smo pojedli to čudovito presenečenje, da ga je kmalu zmanjkalo. Po čudovitem presenečenju smo se šli igro pokra, ki sem jo prinesel s seboj. Na žalost sem bil na drugem mestu, vendar to ni bilo pomembno.


Pomembno je le da smo uživali. Zvečer smo šli na nočni pohod, pri katerem sem imel le jaz lopato (za dričat), zato je bilo zame po bregu navzdol precej zabavno. Ko smo se vrnili s pohoda, smo šli kar naravnost spat. No, jaz sem zaspal že po desetih minutah, vendar sem slišal, da so se moji prijatelji še kar nekaj časa obmetavali z blazinami in prav zaradi tega smo imeli malo težav pri iskanju stvari po sobi, saj smo imeli vsi vse kar na tleh. No ampak sem že opazil da smo že čisto zašli zatose kar vrnimo k prvem dne.


No, ponoči je bil kar velik ropot. Vsakič, ko sem se zbudil me je, nekaj zmotilo. Enkrat se je zaslišalo kot da je kdo padel iz pograda drugič pa se mi je zdelo kot da se nekdo potika okoli naše hiše. No, saj me verjetno razumete, ponoči ni bilo miru, tako da sem se kar velikokrat zbudil. To je bil prvi dan iz dvodnevnega treninga na domačem Krvavcu. Ko smo se zbudili smo pojedli zajtrk in šli smo se oblečt, saj nas je čakal trening. Za trening smo spet imeli progo na žetončku, saj je to naša proga, na kateri smo kar pogosto. Seveda, ko je na Krvavcu sploh sneg. Po končanem treningu smo odšli domov. Moram reči da sem bil prav vesel doma. Na žalost, ko sem prišel domov, ni bilo nikogar doma, saj so bili v Avstriji. Vendar me tak prihod domov prav nič in zjezil. Saj se zaradi tega na bo svet podrl. In tako sem vam na kratko opisal trening, ki je bil moj najljubši do sedaj.

 

pixel
pixel
pixel
pixel

Sponzorji

 

Povezave

 

E-novice

 Tesma sport
  
Krvavec ski resort 
  
Zavarovalnica triglav 
  

 

 

  
 
  
  

 

 

 

Partnerji

 

 
 
Video predstavitev
 

Pomembno je vedeti

 

Najem kombija:

 

 

 

 

 

  

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.

 

pixel

pixel

pixel

pixel

pixel

 

 

Anketa

Kaj je pri nakupu klubskega smučarskega kompleta najpomembnejše? [206]
vizuelni izgled
kvaliteta materiala in izdelave
cena
točen rok dobave
pixel