domov

kontakt

struktura strani

iskanje po strani

pixel

marec, 2021
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
pixel

19. september, 2012
pixel
Freestyle skupina - za nami je prvi jesenski trening

Po odzivih sodeč je minil v zadovoljstvu vseh udeležencev. Večina je glede na videno migala že med počitnicami - pohvalno - tako da samo nadaljujemo tam kjer smo končali pozimi. Tisti, ki se boste udeležili le zimskih treningov pa zagotovo tudi niste mirovali. Saj veste, vsak kilometer na kolesu, vsaka preplavana mlakuža, vsaka skledca in trebušnjak bodo na začetku sezone prišli prav, da nas noge ne bodo tako močno bolele.

 

Glede na število udeležencev smo izračunali, da bomo za treninge na trampolinu prispevali po 10 EUR na trening. Ker moramo vadbo na trampolinih vplačati naprej, bi prosil da v četrtek prinese vsakdo po 60 EUR, kar nam bo omogočilo, da trampoline najamemo ceneje. Tisti, ki zneska ne zmorete plačati naenkrat, pa lahko vadnino plačate tudi v dveh ali treh obrokih.


Vsaj do začetka zimske sezone bo vsak tekmovalec potreboval tudi modro kartico - osnovna stane 25 EUR. S tem pridobite možnost tekmovanj pod okriljem smučarske zveze, pripadajo pa vam tudi ugodnosti pri nabavi športne opreme in smučarskih kart. Vsi ki boste kupili smučarsko karto za vsa slovenska smučišča pa jo nujno potrebujete že ob nakupu. Cenik za karte SSV, bom posredoval takoj ko ga dobimo od SZS.

Naslednji trening je jutri v četrtek ob 17.15 pred trampolinom v športnem parku. Vabljeni tudi tisti, ki se še niste dokončno odločili ali bi se nam pridružili. Ne grizemo. Prepričajte se sami...

 

pixel
pixel
pixel
pixel

Sponzorji

 

Povezave

 

E-novice

 Tesma sport
  
Krvavec ski resort 
  
Zavarovalnica triglav 
  

 

 

  
 
  
  

 

 

 

Partnerji

 

 
 
Video predstavitev
 

Pomembno je vedeti

 

Najem kombija:

 

 

 

 

 

  

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.

 

pixel

pixel

pixel

pixel

pixel

 

 

Anketa

Kaj je pri nakupu klubskega smučarskega kompleta najpomembnejše? [206]
vizuelni izgled
kvaliteta materiala in izdelave
cena
točen rok dobave
pixel