domov

kontakt

struktura strani

iskanje po strani

Nagovor predsednika

pixel

Nagovarjam vas

Če že obstaja kažipot na internetni strani našega kluba, tudi za nagovor predsednika, se spodobi, da ga kot predsednik ASK Triglav,tudi napišem. Rekel sem si, naj bo nagovor iskren, naj bo to kar bom napisal resnično moje mnenje in naj tudi skozi nagovor- saj zato se imenuje nagovor-nagovarjati- nagovarjam vas, spoštovane obiskovalke in obiskovalci internetne strani, (sem štejem vse ne glede na starost in ne glede na članstvo).

 

Predsednik se predstavi!

Roman je moje ime, pišem pa se Meško. Rojen sem bil štirinajstega Januarja leta en tisoč devetstodevetinšestdesetega v Ljubljani. Sem oče treh hčera, ki so tudi vse članice kluba.
Zaposlen sem v podjetju PACIENT d.o.o. Ljubljana, katerega tudi solastnik in direktor sem. Davke pa plačujem v občini Cerklje na Gorenjskem.

 

Zakaj postati predsednik?

Da sem postal predsednik kluba s tako eminentnim imenom, je izključno krivda mojega predolgega jezika in neverjetne sposobnosti se vmešavati v stvari, tudi takrat, ko bi bilo najverjetneje bolj modro, zagotovo pa manj stresno, ostati tiho in pustiti, da stvari pač tečejo kakor tečejo. Vendar, če bi sledil tej logiki, to ne bi bil jaz.

 

Poslanstvo v ASK Triglav!

Nalogo mojega poslanstva razumem v tem:

 1. da klub pridobi na veljavi, na vrednosti, na zaupanju vseh (staršev in otrok in vse ostale zainteresirane javnosti). Želim, da se vzpostavi komunikacija od zgoraj navzdol, od spodaj navzgor, z leve na desno in z desne na levo in vse to povezati v krog-krog zaupanja, ne pa v ostati na njivi nevoščljivosti, ki je, nevoščljivost namreč, v Sloveniji še vedno ena od najkvalitetnejših zaščitenih znamk na svetu in je imamo več kot dovolj za izvoz, samo, bojda nima ravno ugodne cene na svetovnem trgu.
 2. da se ohrani in dvigne znamko-ime ASK Triglav na nivo, ko bo ASK Triglav sinonim za:
  - zaupanje
  - dobro in pošteno delo
  - za dobre medsebojne odnose,
  - za dobro poslovno priložnost
  - za vse najboljše na področju alpskega smučanja

 

Naloga vseh nas!

Moramo ustvariti najboljše pogoje za delo, za kreiranje najboljših alpskih smučarjev, ki bodo hkrati tudi najboljši ljudje in najboljših ljudi, ki bodo hkrati tudi najboljši smučarji. Vsi otroci, ki so ali pa bodo prestopili prag našega kluba, se morajo počutiti del celote, del jedra, del sadeža, vsi starši in starejši pa jim bodimo zaupniki, bodimo jim zaščita, bodimo jim lupina, ki preprečuje zajedavcem, da se prebijejo v notranjost . Z medsebojnim sodelovanjem in s pomočjo, bodimo zgled otrokom, da bodo laže prebrodili svoje otroštvo, da se bodo laže soočili s svetom in da bodo imeli motiv, da postanejo najboljši, v šoli in v smučanju, da postanejo in ostanejo zdrave osebnosti kot celote, na katere bomo lahko ponosni in bodo lahko, ne samo zgled ostalim, temveč tudi opora.


Upam, da sem vas nagovoril, vsaj k razmišljanju, da skupaj, v dobro otrok, iščimo drug v drugemu dobro, da bomo to tudi našli, kajti, ljudje smo pač bitja, ki slabosti drugih hitro opazimo in jim nataknemo maske, ko pa je maska enkrat nataknjena, nas ne zanima kaj se v resnici skriva pod njo.


Vsi ste tudi lepo vabljeni, da sodelujete povsod tam, kjer vidite oziroma veste, da ste dobri, da lahko pomagate ali pokažete boljšo rešitev.

pixel
pixel
pixel
pixel

Sponzorji

 

Povezave

 

E-novice

 Tesma sport
  
Krvavec ski resort 
  
Zavarovalnica triglav 
  

 

 

  
 
  
  

 

 

 

Partnerji

 

 
 
Video predstavitev
 

Pomembno je vedeti

 

Najem kombija:

 

 

 

 

 

  

 

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.

 

pixel

pixel

pixel

pixel

pixel

 

 

Anketa

Kaj je pri nakupu klubskega smučarskega kompleta najpomembnejše? [209]
vizuelni izgled
kvaliteta materiala in izdelave
cena
točen rok dobave
pixel